Akoestisch & Rock Home Nieuws Bio Eerder Agenda Foto´s Contact Friends & Bands
© PÉ LEMME 2014
    PÉ LEMME
akoestisch & rock

Nieuwe foto’s op deze website

Jurgen Kessels (www.fastphotos.nl) heeft fantastische foto’s

gemaakt tijdens ‘Wòr Méél Gröts Op Is 2014’. Jurgen is een

Meijelse top-fotograaf. Zijn foto’s staan op verschillende

pagina’s van deze website. Jurgen bedankt!!

***

‘Wòr Méél Gröts Op Is 2014’

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 vindt in D’n Binger in Meijel het tweejaarlijkse ‘proms’-concert van de Meijelse Harmonie plaats. In 2008 was PÉ LEMME al aanwezig samen met met gitarist Eric van de Kerkhof. In 2014 is het Wim ‘Knoer’ Truijen die hem op gitaar begeleidt. Wim kennen we als gitarist van One Stroke. Pé zal zelf ook de basgitaar in de hand nemen. Wim en Pé zorgen voor het rock-gedeelte van de concerten. De eerste repetitie met alle zangers en zangeressen heeft al plaatsgevonden. Het beloven echt waanzinning goede avonden te worden. De zaterdag is een traditioneel gezellige stapavond. Op vrijdag avond zijn er alleen zitplaatsen. Op en top verrassingen. Je zult je verbazen om al die Meijelse talenten! Zorg dat je kunt zeggen ‘Ik was erbij’!
NIEUWS
Mick Lemme’s eerste optreden samen met Papa Pé. Mick is hier vier jaar oud. Samen zongen en speelden ze ‘To be yourself’ van Chris Cornell’s Audioslave.

WEERT 600 jaar: 28 december 2014 !!

ACKERMANS, KERKHOF & PÉ LEMME spelen de 28e een vette coverset. Dit wordt een eenmalig optreden en daarom zeker de moeite waard. PÉ is gevraagd om te bassen, maar zal ook wat zingen. Denk aan Jimi Hendrix, River Dogs & Sjako. Somewhere in the centre of Weert.
Nieuws