Akoestisch & Rock Home Nieuws Bio Eerder Agenda Foto´s Contact Friends & Bands
© PÉ LEMME 2014

PÉ LEMME

Er werd - toen nog als band - gespeeld onder de naam PÉ LEMME. Tussen 2001 en 2005 was Pé live op pad met PÉ LEMME. Will van der Linden was de gitarist en Jack Houkes de drummer. Eén van de hoogtepunten was het door ‘Peter L.’ geproduceerde album Bullshit!!!. Dit album is - nog steeds - gewoon te koop via Bol.com of Amazon.com. Je kunt het natuurlijk ook rechstreeks via deze website bestellen. De ‘Energiek Rock met Ballen’-tour en de ‘Bullshit Album-Tour’ leverden veel mooie momenten op. ONE STROKE De ‘Band of Brothers’-Tour was een tijd om nooit te vergeten. Een sterk collectief met mooie songs, die retestrak gespeeld werden. De band begon rond 1996 met drumster Gaby Verspagen. Later nam Hans Lemmen de drukkruk van haar over. Alle goed bedoelde adviezen (’met eigen muziek kun je nergens spelen’) werden aan de kant gezet. De trein kwam namelijk prima op gang en waar we speelden, werden we gewoon weer teruggevraagd. Rock was king!
    PÉ LEMME
akoestisch & rock
eerder
KING’S CALL Samen met zijn maat Hans Martens speelde Pé daarna in de Eindhovense band King’s Call. De bandnaam kwam van het gelijknamige nummer van Phil Lynott (Thin Lizzy). Eén van Pé zijn helden. Covers afgewisseld met eigen werk. De band deed het prima op studentenfeesten en in de jongerencentra.
BLUFF - a tribute to Golden Earring Wat begon als een tijdelijk project - eigenlijk voor één grote show in ‘De Pinnenhof’ in Nederweert - veranderde in een prima draaiende trein. Waar Bluff kwam was het feest voor jong en oud en meestal ging het dak eraf. Deze keer was Pé voornamelijk bassist en ook die rol beviel hem prima. Omdat het schrijven van eigen werk hem lokte, ging Pé na een tijd weer zijn eigen weg. One Stroke was het project dat daarna volgde.
KISSIN’DIRT Dit was de band waarmee het voor Pé allemaal begon. Aangenomen als bassist werd hij echter al snel één van de zangers van de band. Eigen werk wisselden af met covers. Er werd vooral gespeeld in jongerencentra, kroegen en op festivals.
Eerder