Akoestisch & Rock Home Nieuws Bio Eerder Agenda Foto´s Contact Friends & Bands
© PÉ LEMME 2014

‘OME WULLUM’

Ofwel Wim ‘Knoer’ Truijen. Voormalig gitarist van One Stroke. Tegenwoordig vooral actief als een zanger met zijn gitaar, waarbij de beste rockklassiekers voorbij komen. En als je goed oplet kun je hem ook overal tegenkomen achter zijn trombone! Want ook daarop is Wim een echt prof!
    PÉ LEMME

GRAIN OF WOOD

Een project van Eric van der Kerkhof. Een akoestisch jazz/wereldmuziek kwartet. Hun debuutalbum ‘Welcome Home’ is in 2013 uitgekomen. Eric was jarenlang gitarist bij Mennen.

HILLBILLY HAYRIDE

Vrolijke en snelle liedjes met mandoline, banjo, gitaar en contrabas. Met Lieke Thijssen als zangeres en Rob Verschaeren op ukelele.

JOSS MENNEN

Voormalig zanger van Zinatra en Mennen. Tegenwoordig op veel gebieden actief als zanger, producer, componist. Kijk maar eens op zijn website! Joss was steunpilaar, platenbaas en co-songwriter van de song ‘Samen Sterk’ op het ‘Bulshit!!!’-album van PÉ LEMME.

AUDIO PILOTS

Nieuwe vette rockband met voormalig PÉ LEMME gitarist Will van der Linden en Harold van Gestel die op het PÉ LEMME album ‘Bullshit!!! achtergrondzang heeft verzorgd. Op de foto zie je de Audio Pilots in actie op de mainstage van de Zomerparkfeesten in Venlo.

90 DAY JANE

Deze gave rockband is onstaan nadat Failer ter ziele ging. Failer is de band die samen met PÉ LEMME de Meijelse zomerhitsingle ‘Dokter Dokter’ heeft opgenomen. Een samenwerking om beide bands - toen nog in opstart - alvast in eigen woonplaats in het spotlight te krijgen.
akoestisch & rock
friends

JAN VAN CORNEEL

Dialectrock uit de Peel. Dikke vette rock - eigen werk - van vier gore rockers. Op drums Jack Houkes, voormalig PÉ LEMME drummer!

M*A*M

MEIJEL ALLSTAR MOTHERFUCKERS

Als de rockers van Jan van Corneel zin hebben om lekker te coveren gaan ze op pad met M*A*M! Aangevuld met zanger Dorus staat deze band garant voor energie en dampende rock uit lang verloren tijden. Garandeerd feest in de tent!
Friends & Bands